Paardrijvakantie met paardenstalling

Den Haspel biedt de ideale paardijvakantie om samen met uw paard midden in het bos vakantie of een weekendje weg op de veluwe te vieren. De uitrijmogelijkheden zijn ideaal, omdat het terrein direct gelegen is aan het ruiterpad en midden in het bos.

Op het landgoed zijn zes paardenstallen naast de vakantieboerderij beschikbaar waardoor u uw paarden mee kan nemen naar deze unieke plek op de Veluwe. De paardenstallen zijn ruim opgezet, er zijn zadelkasten en een verlichte buitenbak is aanwezig. Naast de beschikking over stallen is er 1,5 hectare weiland beschikbaar voor de paarden. Vanaf het terrein zijn er direct verschillende uitrijmogelijkheden de bossen in, variërend van dagtochten tot korte bosritten. U hoeft dus niet eerst een stuk langs de weg te rijden of over te steken, u loopt direct in het bos. Dit is uniek in Nederland

Wilt u met paarden komen, neem dan voor de zekerheid contact op met de familie Schouten in verband met de beschikbaarheid van de stallen: 0341 707 076 of e-mail. We bespreken graag specifieke wensen ten aanzien van uw paarden.

Voor routes en een overzicht van de ruiterpaden en menpaden in de omgeving zie hippischplatformermelo en www.ruiterenenmennen.nl.

Stallingsgeld is €50,- per paard per weekend, €65,- per paard per midweek en €100,- per paard per week. Stallingsgeld is inclusief brok, hooi, weidegang en schone stal bij aankomst.