De boerderij is geschikt voor maximaal 10 personen. De prijzen voor een week zijn vanaf € 325 met 2 personen (exclusief schoonmaakkosten). Voor een weekend of midweek vanaf € 250 met 2 personen. Per extra persoon komt er een bedrag bij, de boekingsmodule berekent wat u betaalt na het invullen van het aantal personen (kinderen onder de 2 niet meetellen) en het kiezen van de gewenste periode.

Het minimaal aantal dagen is 3 nachten en de wisseldagen zijn maandag en vrijdag. U kunt op de aankomstdatum terecht vanaf 16.00 uur en op de op de vertrekdatum dient u de boerderij s’ morgens voor 10.00 uur netjes achter te laten en de sleutel in te leveren. In overleg kan er uiteraard van deze tijden afgeweken worden. 

Bent u van plan met paarden te komen, dan graag altijd eerst bellen of mailen in verband met de beschikbaarheid van de stallen. 

Wilt u meer informatie, uw paarden meenemen, telefonisch boeken of heeft u nog andere vragen? Neem contact op met Arjan en Lotte: 06 164 285 34 of via e-mail. U kunt online het beste boeken vanaf een desktopcomputer ivm het niet mobiel geoptimaliseerd zijn van het boekingssysteem, als u op ‘maak reservering’ klikt, bevestigt u akkoord te gaan met de huurvoorwaarden (deze krijgt u ook per mail).

Kies het aantal personen en de data in het dropdownmenu en klik op ‘bereken mijn prijs’. Bij last-minute boekingen (binnen nu en twee weken) krijgt u automatisch 20% korting!

Is de gewenste periode bezet? Kijk hier of vakantiehuis De Koepel beschikbaar is