De Koepel is geschikt voor maximaal 8 personen. De prijzen voor een week zijn vanaf € 500 (exclusief bijkomende kosten) in het laagseizoen tot € 800 in het hoogseizoen met 2 personen. Voor een weekend of midweek zijn de prijzen vanaf € 325. Per extra persoon komt er een bedrag bij, de boeking module berekent wat je betaalt na het invullen van het aantal personen (kinderen onder de 2 niet meetellen) en het kiezen van de gewenste periode.

Het minimaal aantal dagen is 3 nachten en de wisseldagen zijn maandag en vrijdag. Je kunt op de aankomstdatum terecht om 16.00 uur en op de op de vertrekdatum dient u de Koepel s’ morgens voor 10.00 uur netjes achter te laten en de sleutel in te leveren bij de beheerders. In overleg kan er uiteraard van deze tijden afgeweken worden.

Ben je van plan met paarden te komen, dan graag altijd eerst bellen of mailen in verband met de beschikbaarheid van de stallen.

Wil je meer informatie, telefonisch boeken of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met Arjan en Lotte: 06 164 285 34 of via e-mail.  Als je ‘Maak reservering’ klikt, bevestig je akkoord te gaan met de huurvoorwaarden (deze krijg je ook nog per mail).

Voor de juiste prijs kies je het aantal personen en de datums in het dropdown menu en klik op ‘Prijsberekening’. Bij last-minute boekingen (binnen nu en twee weken) krijg je automatisch 20% korting!

Is de gewenste periode bezet? Kijk hier of vakantieboerderij Den Haspel beschikbaar is