De Koepel is geschikt voor maximaal 8 personen. De prijzen voor een week zijn vanaf € 325 (exclusief schoonmaakkosten) in het laagseizoen tot € 650 in het hoogseizoen met 2 personen. Voor een weekend of midweek vanaf € 250 in het laagseizoen tot € 375 in het hoogseizoen. Per extra persoon komt er een bedrag bij, de boekingsmodule berekent wat u betaalt na het invullen van het aantal personen (kinderen onder de 2 niet meetellen) en het kiezen van de gewenste periode.

Het minimaal aantal dagen is 3 nachten en de wisseldagen zijn maandag en vrijdag. U kunt op de aankomstdatum terecht om 16.00 uur en op de op de vertrekdatum dient u de Koepel s’ morgens voor 10.00 uur netjes achter te laten en de sleutel in te leveren bij de beheerders.

Bent u van plan met uw paarden te komen, dan graag altijd eerst bellen of mailen in verband met de beschikbaarheid van de stallen.

Wilt u meer informatie, uw paarden meenemen, telefonisch boeken of heeft u nog andere vragen? Neem contact op met Arjan en Lotte: 06 164 285 34 of via e-mail. U kunt online het beste boeken vanaf een desktopcomputer ivm het niet mobiel geoptimaliseerde boekingssysteem, als u op ‘maak reservering’ klikt, bevestigt u akkoord te gaan met de huurvoorwaarden (deze krijgt u ook per mail).

Kies het aantal personen en de data in het dropdownmenu en klik op ‘bereken mijn prijs’. Bij last-minute boekingen (binnen nu en twee weken) krijgt u automatisch 20% korting!

Is de gewenste periode bezet? Kijk hier of vakantieboerderij Den Haspel beschikbaar is