Paardenvakantie met paardenstalling

De Koepel biedt de mogelijkheid om samen met uw paard midden in het bos vakantie op de veluwe te vieren. De uitrijmogelijkheden zijn ideaal, omdat het terrein direct gelegen is aan het ruiterpad.

Op het terrein bij de vakantiewoning zijn zes paardenstallen beschikbaar waardoor u uw paarden mee kan nemen naar deze unieke plek op de Veluwe. De stallen zijn ruim opgezet, er zijn zadelkasten en een verlichte buitenbak is aanwezig. Naast de beschikking over stallen is er 1,5 hectare weiland beschikbaar voor de paarden. Vanaf het terrein zijn er direct verschillende uitrij mogelijkheden de bossen in, variërend van dagtochten tot korte bosritten. U hoeft dus niet eerst een stuk langs de weg te rijden.

Wilt u met paarden komen, neem dan eerst contact op met Familie Schouten: 0341 707 076 of e-mail. We bespreken graag uw specifieke wensen ten aanzien van uw paarden.

Voor routes en een overzicht van de ruiterpaden en menpaden in de omgeving zie www.hippischplatformermelo.nl en www.ruiterenenmennen.nl.

Stallingsgeld is €17,50 per paard per dag. Stallingsgeld is inclusief brok, hooi, weidegang en schone stal bij aankomst.