Vakantiehuis de Koepel

De Koepel, van oorsprong een jachtopzienerswoning van landgoed Den Haspel, is in 2015 omgebouwd tot een comfortabel sfeervol vakantiehuis. Door de grote ramen en een hoog plafond is er gestreefd naar een optimaal buitengevoel. De Koepel is omgeven door een groot grasveld en omringd door eigen bos. Je waant je ver weg van de bewoonde wereld.

De Koepel bevat een entree met een garderobe en een ruime lichte woonkamer met vloerverwarming. De open keuken is volledig ingericht, er is een grote 8 persoonstafel, zithoek met houtkachel en openslaande deuren naar buiten. Op het overdekte terras kunt u heel het jaar genieten van uw ontbijt, lunch of diner.

De slaapvertrekken bevinden zich op split level. Beneden is er een slaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met een stapelbed. Tevens is er beneden een badkamer met douche en een aparte wc. Boven zijn er opnieuw 2 slaapkamers en een wc. Op deze verdieping zijn er een slaapkamer met twee losse bedden en een slaapkamer met twee losse bedden die aan elkaar geschoven kunnen worden.

KENMERKEN:

– Ruime lichte woonkamer met houtkachel
– Flatscreen met DVD
– Vloerverwarming in alle ruimtes
– Overdekt terras
– Groot grasveld/Midden in het bos
– Volledig ingerichte open keuken
– 4 slaapkamers
– Mogelijkheid tot paardenstalling
– Wasmachine
– 2 kinderstoelen aanwezig
– Momenteel geen WIFI
– Het is niet toegestaan te roken
– Niet voor groepen studenten

 

Klik hier voor beschikbaarheid en boeken

jkljlkjlk